SLOVELY DRUŽINE NA ZABAVI ZA OTROKE

8. decembra, 2017 | Dobri ljudje

V našem podjetju se vse vrti okoli Dobre hrane in Dobrih ljudi, zato v naše zaključne zabave vključimo tudi družine zaposlenih. Tokrat smo pripravili družinsko druženje ob dobri hrani, ob našemu dobremu vinu Sommelier Slovely in seveda za otroke pripravili ogromno presenečenj.

Uživali so v praznično obarvani kulinarični predstavi gospoda Knedla, ki je res pravi multitalent. Vsi otroci od 2 – 15 let so bili zelo navdušeni.

Nato so prejeli darilca predpasnike in kuharske kapice ter pričeli ustvarjati medenjake. Po peki so jih nekaj seveda pojedli, nekaj okrasili in jih v ličnih škatlicah odnesli domov.

Seveda pa je bilo še eno presenečenje, namreč prišla je na obisk tudi klovnesa, ki je zelo zabavala otroke. Še danes se smejijo 🙂

Ob vsem tem pa nismo pozabili na fotografije, da nam bodo ti spomini za večno ostali v albumu. Nives Brelih fotografinja je poskrbela, da so vse družine dobile svojo fotografijo, ki bo romala kot voščilnica njihovim družinskim članom v nabiralnike.

Super druženje je bilo tudi za starše in za “kuharske” kolege iz TV ekranov. Naša organizatorka Tamara Fortuna iz Mastechefa, voditelj odaje Okusi brez meja Matevž Slokar in seveda Knedl Danilo Ivanuša iz Riba na oko in seveda najboljše otroške kulinarične oddaje Srečo kuha cmok.

Srečni zadovoljni z dogodkom, smo se odločili, da jih organiziramo tudi za vas, za vaše podjete ali rojstnodnevne zabave. Vaše povpraševanje nam lahko pošljete na info@slovely.si in obljubimo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času! Veselimo se snidenja z vami in vašimi družinami! Ekipa Slovely family

Bodi na tekočem!

0 Comments

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bodi na tekočem!

Najnovejši recepti, aktualni meniji,
prihajajoči dogodki,
akcije in še več...
Prijavi se na naše novice in izvedi prvi.

Prijava na novičke je bila uspešna! Želimo ti čudovit dan. Hvala.

Pin It on Pinterest

Share This