World Rowing Masters Regatta 2017

23. novembra, 2017 | Dobre novice

Od 4. do 10. septembra 2017 je na Bledu potekalo svetovno veteransko prvenstvo v veslanju. Prvenstva se je udeležilo več kot 4700 udeleženk in udeležencev, ki prihajajo iz 46 držav sveta. Gre za neuradno svetovno prvenstvo, na katerem tekmujejo klubi, ima pa velik pomen za Bled in slovensko veslanje, saj je Bled letos vložil kandidaturo za organizacijo svetovnega prvenstva leta 2020.

Nastopili so veslači, ki so starejši od 27 let, nekdanji veslači in rekreativci. Med nastopajočimi so tudi največje zvezde slovenskega oziroma blejskega veslanja, med njimi tudi olimpijci v četvercu, postava iz Atlante 1996: Milan Janša, Denis Žvegelj, Sadik Mujkić in Jani Klemenčič, ter osmerec, ki ga sestavljajo člani omenjenega četverca ter Miha in Tomaž Pirih, Luka Špik in Milan Mandič.

Organizacijska ekipa šteje okoli 250 ljudi. Glavno prizorišče sta bila seveda Veslaški center Bled v Mali Zaki in ciljna arena v Veliki Zaki, kjer je bilo poskrbljeno za gostinsko ponudbo SLOVELY cateringa.

Bled tovrstno tekmovanje organizira že tretjič po letih 1986 in 1995, tokratno tekmovanje je neke vrste nagrada za odlično organizirano svetovno prvenstvo leta 2011, svetovna pokala 2010 in 2015 ter mladinsko evropsko prvenstvo 2012. Zares velika udeležba je tako posledica uspešno organiziranih prvenstev in promocije, ki je tekla kar štiri leta. Zato smo ponosni, da smo lahko bili tudi mi Slovely družina, del tega projekta z našo dobro hrano, ki so jo stregli naši dobri ljudje. Postregli smo namreč do 10.000 ljudi na dan. Veseli bomo še več tako dobrih projektov v bodoče.

Povpraševanje za sodelovanje za catering in organizacijo gostinske dejavnosti na dogodkih: info@slovely.si

Bodi na tekočem!

0 Comments

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bodi na tekočem!

Najnovejši recepti, aktualni meniji,
prihajajoči dogodki,
akcije in še več...
Prijavi se na naše novice in izvedi prvi.

Prijava na novičke je bila uspešna! Želimo ti čudovit dan. Hvala.

Pin It on Pinterest

Share This