Catering.

DogodkiPoroke

Začeli smo z željo, da bi vsaj malce polepšali ta svet. In nismo še končali. 
Ko delamo dobro, tudi mi postajamo boljši. Ustvarjamo z željo, da bi širili znanje, učili in pomagali.
Delati dobro tudi iz nas dela boljše ljudi, ki kreirajo dobro zgodbo. Tokrat tudi pri vas doma, na vašem dogodku, v podjetju ali v kateri izmed naših enot. 
Postregli smo že več kot 10.000 gostov v enem dnevu. Bili smo na mnogih večjih dogodkih in smo na poti k še večjim izzivom z našo catering ponudbo!

korporativni dogodki

Za vaše podjetje uredimo različne pogostitve pri vas ali v naših enotah.
Lahko vam pripravimo catering s hrano in pijačo : zajtrki, kosila, večerje, pikniki, team buildingi, coffee break, poslovna kosila, praznovanja v podjetjih in na različnih lokacijah po vaši izbiri.

zasebni dogodki

Ponujamo tudi catering dobre hrane na vašem domu ali na različnih lokacijah po vaši izbiri. Na vaši zabavi, slavju ali pikniku vam pripravimo zajtrke, kosila in večerje ali pogostitev po vaših željah.
Uredimo vam tudi kuharski dogodek na vaši lokaciji ali pa kuharsko obarvano otroško zabavo.

ŠPORTNI DOGODKI

Ponosni smo, da smo že bili del večjih športnih zgodb, kot je BLED ROWING 2017. Smo tudi del zgodbe naših rokometašic RK KRIM MERCATOR in skrbimo za zdravo prehrano naših športnikov.
Catering in prehrana za športnike sta nam v veliko veselje, zato bomo veseli povpraševanja za catering za športne prireditve ali pogostitve.

DOBRA POROKA

V naši dobri gostilni Frelih v Šentrupertu imamo veliko dvorano, ki sprejme do 250 gostov in hotelska sobe. V neposredni bližini gostilne Frelih se nahaja prvi muzej kozolcev v Sloveniji, Dežela kozolcev, nasproti gostilne pa obiskovalce očara tudi čudovita, ena najstarejših gotskih cerkva v Sloveniji.
V restavraciji Dama v Ajdovščini si lahko omislite modernejšo poroko. Primeren prostor za poroke imamo tudi v Ljubljani v enotah Slovely bistro in Studio bistro ali pa vam uredimo catering hrane kjerkoli v Sloveniji.
Vsakemu gostu se posebej posvetimo in skušamo ustreči vašim željam.

Najina izkušnja z gostilno Frelih je zelo pozitivna. Že ko sva bila prvič tam sva bila navdušena nad prijaznostjo osebja, velikim prostorom in panoramo lokacije. Vsi zaposleni so nama bili v veliko pomoč pri organizaciji najinega posebnega dne, kar nama je zelo olajšalo priprave. Zelo zelo priporočava za večja srečanja ali zabave.
Nastja in Igor Drnovšek

Odločila sva se za Deželo kozolcev in gostilno Pri Frelihu. Z gostilno sva se dogovorila za gurmanski catering pri kozolcih. Všeč nama je bila prostornost in prilagodljivost dvorane, ponudba večjih, hotelsko urejenih sob ter prijaznost osebja. S celotno ponudbo, tudi ceno, sva bila zelo zadovoljna in jo z veseljem priporočava naprej.
Jasmina in Tadej Tomašič

Bodi na tekočem!

Najnovejši recepti, aktualni meniji,
prihajajoči dogodki,
akcije in še več...
Prijavi se na naše novice in izvedi prvi.

Prijava na novičke je bila uspešna! Želimo ti čudovit dan. Hvala.

Pin It on Pinterest

Share This