O nas.

Delamo dobro. Dobri ljudje. Dobra hrana.

delamo dobro.

Vse se je začelo z željo, da bi širili znanje, učili in pomagali. S kuharsko akademijo odpiramo nove priložnosti, ustvarjamo nova delovna mesta in izobražujemo mlade. Vse, kar znamo, z veseljem delimo tudi z vami. Recepte, v katerih ni skrivnosti, in znanje, ki ga zapišemo v naše knjige. Vse delamo tudi zato, da bomo lahko delili še naprej in še več. Delati dobro tudi iz nas dela boljše ljudi. In ljudje smo bistvo vsega …

dobri ljudje.

Vsi, ki si rečemo ekipa in ki dan za dnem v naših restavracijah iz vrhunskih sestavin in idej pripravljamo najboljše za vas in vaše zadovoljstvo. In naši dobavitelji, izjemni in unikatni. Ustvarjamo skupaj z njimi, s strastjo in brez skrivnosti. Iskrenost med nami, njimi in vami je največ, kar si želimo in kar lahko ponudimo.

dobra hrana.

Da je le okusna in dobra, po možnosti lokalna, vselej sveža in preprosta. Potem pravimo, da je poštena. Z veseljem vam pojasnimo, od kod izvirajo sestavine, zakaj smo izbrali prav te in kako smo jih začarali v slastno jed. Nekatere vam tudi ponudimo, da boste čarovnijo lahko preizkusili še doma.

Kontakt

Pokliči, piši. Dobri ljudje. Dobra storitev. Dobre stranke.

VAŠA VPRAŠANJA

Slovely ekipa

info@slovely.si

Catering in dogodki

Tjaša
031 600 555
tjasa.arcon@srestavracije.si

dober tek.

Naši zaposleni in tudi jaz osebno, hodimo k njim na kosilo in smo zadovoljni. Hrana je raznolika in okusna tudi za vegetarijance, sladice so izdelane v hiši, porcije zadovoljijo tudi proizvodne delavce. Cene so poštene. Mi imamo samo dobre izkušnje.

Ivo Boscarol

Pipistrel

Zadovoljni zaposleni so za nas temelj zagotavljanja dobre storitve našim kupcem. Zato je za nas pomembno, da lahko našim zaposlenim med delom zagotovimo resnično kvaliteten in okusen obrok, pripravljen in postrežen z nasmehom! Dejansko tako kot oglašujejo: Dobri ljudje – Dobra hrana.

Kemofarmacija

Od začetka sodelovanja se je kakovost hrane v primerjavi z običajno, dvignila – boljše surovine, višja pestrost, sendviči in solate ves čas. V posebnem prostoru nam dobavljajo po naročilu poslovna kosila, ki zadovoljijo tudi zahtevne kupce.
Andrej Božič

Steklarna Hrastnik

Zapis v naši S restavraciji Dobra hrana, dobri ljudje, povsem drži. Hrana je okusna, sveže pripravljena in raznolika, tako da lahko vsak najde nekaj po svojem okusu. Še največ pa nam pomeni to, da je postrežena z nasmehom prijaznega osebja. Naše sodelovanje smo nadgradili še s poslovnimi kosili in pogostitvami na različnih dogodkih. Pozabiti pa ne gre tudi na odlično kavo, s katero nas zna ekipa S restavracije »pocrkljati« ob vseh urah dneva, ne le jutranjih. 😉

Sektor za kadre in korporativno komuniciranje, Iskratel

Vaša ekipa je izredno prispevala k nemoteni organizaciji. Izvrstna hrana je razveseljevala naše brbončice cel teden. Prijazna in strokovna postrežba je poskrbela za prijetno vzdušje. Veselimo se naših prihodnjih sodelovanj. Najlepša hvala.

Tjaša Baloh

Gozdarski inštitut Slovenije

Okusen, raznolik, kvaliteten in hkrati cenovno dostopen obrok za zaposlene je za nas vodilo pri izboru ponudnika prehrane. Zato smo tudi izbrali S Restavracije, kjer nas vsak dan čaka ekipa prijaznih in nasmejanih sodelavcev. Prijetno je, ko greš na kosilo, kjer osebje pozna tvoj okus in priporoči jed, ki jo z veseljem poješ.

Tatjana Demšar Pokorn

Studio Moderna

Studio

Litostrojska cesta 53
1000 Ljubljana
0038651338871
studio@srestavracije.si

Steklarna

Cesta 1. Maja
1430 Hrastnik
0038635654616
steklarna@srestavracije.si

Brdo

Cesta na Brdo 100
1000 Ljubljana
0038651338871
brdo@srestavracije.si

Zag

Dimičeva ulica 12
1000 Ljubljana
0038651338871
zag@srestavracije.si

Iskratel

Ljubljanska cesta 24a
4000 Kranj
0038670156226
iskratel@srestavracije.si

Bodi na tekočem!

Najnovejši recepti, aktualni meniji,
prihajajoči dogodki,
akcije in še več...
Prijavi se na naše novice in izvedi prvi.

Prijava na novičke je bila uspešna! Želimo ti čudovit dan. Hvala.

Pin It on Pinterest

Share This